Weboldal üzemeltetés

A webhosting – magyarul webtárhely bérlet – azon szolgáltatások összességét jelentik, amelyek egy weboldal az interneten történő elhelyezéséhez, futtatásához szükségesek.

Amikor weboldalunk elhelyezéséhez webhosting szolgáltatást keresünk fontos megvizsgálni a kapcsolódó szolgáltatásokat is. Mivel a webhosting szolgáltatáshoz sok szolgáltatás kapcsolható, nem elég csupán a tárhely méretét figyelembe venni. Ilyen kapcsolódó szolgáltatások lehetnek: e-mail szolgáltatás, adatbázis szolgáltatás, ftp szolgáltatás, php fordító, stb.
Ugyanakkor ma már kötelező eleme egy-egy weboldalnak a megfelelő tanusítvány megléte is. Cégünknél automatikusan bekapcsolásra kerül a Let’s encrypt szolgáltatás, mely biztosítja, hogy a weboldal mindig rendelkezzen érvényes tanusítvánnyal. Így a weboldal a megfelelő biztonsági csatlakozással képes fogadni az oldal megtekintőit.

Cégünknél az egyszerűségre törekszünk. Igyekszünk biztosítani az ügyfeleinknek azt a luxust, hogy ne kelljen minden egyes új e-mail címért, ftp elérésért, vagy egy egyszerű jelszó cseréért telefonért nyúlni. Ugyanakkor ha esetleg ez a kényelmesebb, akkor ezt is megtehetik, kollégánk várja hívásukat.

A weboldal üzemeltetés és ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások díjazása 1200Ft+áfa/hó áron kerül kiszámlázásra.

Egyedi, extra igények esetén mindenképpen egyedi árat adunk az adott szolgáltatásra. Kérjük egyeztessen kollégánkkal, ha bizonytalan abban, hogy mit is szeretne.

error: Content is protected !!