Kerio-GFI-connect

Több mint egy levelező szerver. Az Ön Exchange alternatívája.

A Kerio Connect egy díjnyertes, vezető alternatíva a Microsoft Exchange-el szemben. A Kerio Connect levelező szerver üzleti szintű levelezést, megosztott naptárat és névjegyzéket kínál Önnek. A Kerio Connect támogatja a legtöbb email kliens programot, web böngészőt és mobil eszközt.
A Kerio Connect futtatható Windows, Linux, Mac OS X, VMware és Parallels rendszereken, valamint támogatja a privát és nyilvános felhőben való használatot is.
Ahogy mi látjuk:
egy olcsóbb, kisebb erőforrást kérő megoldás exchange alternatívára. Mindazt tudja amit a Microsoft megoldása, azonban sokkal kevesebb erőforrásra van szüksége. Futhat mind windows, mind linux alatt, valamint OS X támogatása is van. Támogatja az active sync-et, hogy a mobilok se maradjanak le a listáról, mint támogatott platform. De a 2016-os outlook is már külön szoftver nélkül képes csatlakozni hozzá, mintha csak egy exchange szerver lenne. Megoldották a teljes támogatottságot, így már nincs szégyenkezni valója a programnak.
Megoldott az átjárás linux-windows-macintosh környzetek között is. Beépített spam és vírusfilter dolgozik benne, hogy minél kevesebb terhet rójon a felhasználóra a vírusos levél, a spam és mindazon gond és probléma, ami ezekkel jár.
IMAP protokollon keresztül megoldott a Mailstore bekötése is, így a levelek archiválása sem jelenthet gondot. Ugyanakkor belső megoldása is van az archiválásra, bár az távolról sem olyan felhasználóbarát, mint a mailstore. — 50-100 felhasználóig ajánljuk.
error: Content is protected !!