Domain név regisztráció

Aki ide talált, az már feltételezéseim szerint tudja mi is az a domain név, hogyan épül fel, mi szükséges hozzá. Cégünk főként egyedi megoldásokban gondolkodik, s nem pedig a tömeges igényeknek próbál megfelelni. Így nem kívánunk versenyezni azokkal, akik erre építenek, s azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy minél többet és minél olcsóbban adják a tárhelyet, a valamilyen támogatást és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat. Nálunk a vevő van az első helyen, s mindenki dedikált kapcsolattartót kap, akit tud hívni bármilyen releváns kérdésben.

A domain megrendelő lapot innen lehet letölteni: domain_reg_sablon
Miután kitöltötte, s beszkennelte (fotózta) a dokumentumot, kérem ezen az űrlapon küldje át nekünk.

A tartománynév (angolosan domainnév, illetve doménnév) az Internet egy meghatározott részét, tartományát egyedileg leíró megnevezés. A tartománynevek kiosztása és értelmezése a Domain Name System (DNS) szabályai szerint, hierarchikusan történik.

A tartományneveket gyakran összekeverik a weblapokkal, webhelyekkel, a webcímekkel (URL) vagy az internetes szolgáltatásokkal, melyek az adott néven (pontosabban az adott névhez tartozó számítógépen) érhetőek el.

Cégünknél a domain név megrendelése a fenti sablon segítségével történik. Kérjük töltse le, írja be a szükséges adatokat, majd aláírva, szkennelve küldje el nekünk. A regisztráció/átregisztráció díja: 3.000 Ft+áfa, valamint az éves fenntartása 2000Ft+áfa/év/domain díjon kerül kiszámlázásra.

error: Content is protected !!